Pakket Vip – € 65
Pakket Vip – € 65

Pakket Vip – € 65

Zakelijk postadres

Al je post komt op een zakelijk adres binnen, dat scheelt je onnodig veel zakelijke post op je privéadres. Als je pakketjes wilt ontvangen, hoef je daarvoor niet thuis te blijven. Door gebruik van ons kantooradres kun je groeien zonder onnodige kosten.

Je ontvangt per mail bericht dat er post voor je is. We scannen de post voor je mailen die scan naar je toe. Wekelijks sturen we de papieren post naar je toe. Je kunt tussendoor natuurlijk altijd zelf je post komen ophalen. Pakketten worden niet doorgestuurd, die moet je altijd zelf ophalen.

Inschrijving bij de KvK

Gebruik ons adres voor je inschrijving bij de Kamer van Koophandel! Optimale scheiding tussen zakelijk en privé. Ideale springplank voor buitenlandse ondernemingen die willen uitbreiden naar Nederland.

Teleservice

Wij nemen de telefoon voor je op met jouw bedrijfsnaam. Professioneel, en je mist geen klanten meer! Je telefoon wordt altijd opgenomen. Door gebruik te maken van onze telefoonservice kun je groeien zonder onnodige kosten.

Je klanten bellen met een vast, lokaal telefoonnummer. Dat wordt over het algemeen als betrouwbaarder en persoonlijker beschouwd dan een onbekend of 06-nummer.

Je kunt telefoontjes laten doorschakelen, of we informeren je per WhatsApp, SMS of e-mail over het gesprek.

Voor dit pakket zijn 50 inkomende gesprekken per maand inclusief, daarboven is het € 0,20 per oproep.

Aangetekende post

In dit pakket Vip accepteren wij ook je aangetekende post, we scannen die en informeren je hierover telefonisch.

Presentatie

Een virtueel kantoor, maar toch zichtbaar! Je bedrijfsvermelding komt op de “wall of fame” in de entree, en aan de buitenzijde op de gevel

Kosten

Per maand: € 65,-

Facturatie gaat per 6 maanden.

Alle bedragen zijn exclusief 21% btw.